Kundernas Omdömen

Här hittar du de senaste omdömena från våra kunder. Vill du ge oss ditt omdöme, så kan du fylla i enkäten:

Jag Vill Ge Mitt Omdöme.

 
Totalt snittbetyg:

Företaget

Komunikation

Packning/Lossning

Personalen

 

Omdöme av: Berge 2015-09-22

Jag hade en väldigt unik flyttförfrågan (flytta upp en motorcykel en trappa upp in i vardagsrummet) och Skövde stadsbud löste det galant utan några incidenter! Jag är utomordentligt nöjd med bemötandet och servicen. Stort tack!



* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Omdöme av: Roger Carlsson 2015-11-10

Redan vid första kontakten fick vi stort förtroende för företaget. Slutpriset blev billigare än offerten eftersom vi gjort en del själva och att man kör på timpris. Proffesionellt utfört med professionell och trevlig personal. Rekommenderar varmt detta företag om ni behöver flytthjälp



* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Omdöme av: Tommy Leo 2015-03-18

Flyttade min 94åriga faster från lägenhet in på ett äldreboende.
Packning, flytt, magasinering sköttes utomordentligt av Skövde Statsbud. Inga överraskningar I vad det kostade och med flyttstädningen efteråt, med omdömet; "Har idag haft slutbesiktning på lägenheten och det var jättebra städat."
Så rekommenderar jag detta bolag.



* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Omdöme av: Anders Ek 2015-02-18

Mycket bra bemötande och snabbt utförd flytt av bohaget. Vi är mycket nöjda!

Anders och Susanne.



* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Omdöme av: Torsten Samuelsson 2015-01-28

Mycket trevlig personal som klarade vår inflyttning av möbler galant, många tack rekommenderas varmt!



* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Omdöme av: Lars Redman 2015-01-06

Vi är mycket nöjda med hur vår flytt genomfördes. Det var enkelt anbudsför-farande. Flytten genomfördes proffsig. Flyttkillarna arbetade snabbt men det kändes ändå lungt och sansat. Dessutom var dom vänliga och hade tagit med sig det goda humöret. Hade fått positiv rekommendation om företaget och det stämde verkligen.
Dagmar och Lars Redman



* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Omdöme av: Yngve Malmlöf 2014-11-07

Snabb och effektiv flyttning. Trevlig och kunnig personal.



* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Omdöme av: Jannica & Christer Oom 2014-09-26

Det var andra gången vi anlitade era tjänster. Vi har varit fullt nöjda vid båda tillfällena då det bl.a. förekommit tunga lyft och ingen hiss. Bra kommunikation från början, snabb leverans och trevligt bemötande. Vi kommer säkert att använda era tjänster igen och kommer att rekommendera er.



* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Omdöme av: Ingmar o Ulla Sjögren 2014-07-31

Trots tropisk hetta så skötte killarna allt bärande och packande med bravur. Dessutom hade de ett gott humör och visade inte med en min att det var jobbigt med bl a piano. Flyttningen funkade över förväntan med lossning på två ställen. Vi kan absolut rekommendera er.



* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Omdöme av: Maria 2014-06-08

Från första kontakten har allt skötts vänligt och proffsigt. Vi fick hjälp att få flyttkartonger levererat, flyttgubbarna kom i tid och jobbade snabbt och fakturan blev t.o.m. lite mindre än enligt prognosen. Jag rekommenderar er starkt!



* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Omdöme av: Fredrik Wigren 2014-04-24

Vi är supernöjda med både kontakten inför flytten och framförallt flyttgubbarna. Vår son (6år) frågade mig: "Varför skyndar de sig hela tiden". Jag svarade att de jobbar bra! Vi kommer rekommendera er så fort vi hör någon som skall flytta!



* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Omdöme av: Anonym 2014-04-15

Jag har anlitat Skövde Stadsbud vid tre tillfällen de senaste åren och är mycket nöjd med allt och alla som varit inblandade. Inte ens fakturan skrämmer bort någon ;-) Snabbt, effektivt och tryggt bemötande varje gång! TACK! Hälsningar Anna Thorén, numera Skövdebo



* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Omdöme av: Yvonne Hallgren 2014-03-24

Mycket trevligt och proffsigt bemötande, flyttkillarna var hur skickliga, smidiga och gulliga som helst!!! Stort tack, ni underlättade verkligen vår flytt som inte var helt enkel....Många tunga, stora och skrymmande möbler som ex biljardbord etc. Helt O.K pris. Dessutom har man undvikit ryggskott inför våren!!!



* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Omdöme av: a 2014-02-19

Flytt"gubbarna" arbetade snabbt och effektivt, mycket vänliga. Kan lätt rekommendera företaget



* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Omdöme av: Anonym 2014-01-07

Vill bara tacka för en utom ordentligt genomfört uppdrag.



* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Omdöme av: Christina Aronsson 2013-09-13

Så trevlig och vänlig personal skulle det vara överallt,duktiga killar,kan varmt rekommendera,skulle absolut anlita er igen



* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *